Diensten

Eerste huis kopen

De aankoop van een eerste huis is een spannende zoektocht, die u goed wilt voorbereiden. Wat is mijn maximale lening? Kan ik de lasten wel betalen? En waar moet ik nog meer op letten? Een goed begin is het halve werk. Kennis Hypotheken helpt u graag op weg en wijst u vooraf op alle mogelijkheden en valkuilen.

Lees meer

Ander huis kopen

Bij een verhuizing komt er veel op je af. Wat kan ik maximaal lenen? Hoeveel brengt mijn oude woning op? En ga ik al op zoek naar een nieuw huis of moet ik eerst mijn oude woning verkopen? Kan ik mijn bestaande hypotheek meenemen? En nog veel meer… Kennis Hypotheken begeleidt u in dit proces. Een hele zorg minder.

Lees meer

Hypotheekcheck

Een dalende of stijgende hypotheekrente. Of een verandering in uw persoonlijke situatie. Dit zijn belangrijke momenten om uw hypotheek onder de loep te nemen. Een hypotheek is immers maatwerk. En hoewel deze lang niet altijd aangepast hoeft te worden, kunt u maar beter zeker zijn van uw zaak.

Lees meer

Einde rentevaste periode

Het einde van de rentevaste periode is een prima moment om uw hypotheek aan te passen en zo de maandlasten zo laag mogelijk te houden. U hoeft immers geen boete te betalen! Kennis Hypotheken kijkt echter niet alleen naar de maandlasten maar naar uw hypotheek als geheel en legt u graag alle mogelijkheden voor.

Lees meer