Over mij

Mijn naam is Mark Kennis en ik ben de man achter Kennis Hypotheken. Met meer dan 30 jaar ervaring als zelfstandig financieel dienstverlener ken ik het klappen van de zweep. Daarnaast zorg ik door middel van bijscholing dat ik permanent op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen. Deze kennis en ervaring zorgen ervoor dat ik u altijd optimaal van dienst ben.

Ik voel mij altijd zeer betrokken bij mijn klanten en neem u dan ook graag aan de hand om uw hypotheek zo goed mogelijk te regelen. Daarin ga ik soms heel ver. Maar ja, het aangaan van een hypotheek is dan ook van de belangrijkste financiële besluiten in uw leven.

Kennis Hypotheken

Hoewel de naam van mijn bedrijf misschien anders doet vermoeden, adviseer en bemiddel ik niet alleen in hypotheken. Advisering in diverse -noodzakelijke- verzekeringen vind ik onlosmakelijk verbonden met een totaaladvies voor onbezorgd wonen. Daarbij wil ik het u zo makkelijk mogelijk maken. Kijk maar eens verder op deze website: door middel van filmpjes en nieuwsbrieven houd ik u graag op de hoogte van de laatste fiscale en juridische ontwikkelingen.

Bent u toe aan een hypotheekadvies? Neem dan nu contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Mark Kennis